Starity

Mentsük meg az Ördögi kört!

2010. október 21. 10:10   |   Szerző: EVEVEV

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cool Tv váratlanul levette műsoráról az Ördögi kör című sorozat délelőtti ismétlését. A rajongók fórumon keresztül harcolnak kedvencükért.

hirdetés
Mentsük meg az Ördögi kört!

Az Ördögi kör című tévésorozatot egészen múlt hétig délelőttönként is levetítette a Cool Tv, azonban hétfőtől már a Grace Klinika ismétlése látható. Az Ördögi kör azon rajongói, akik csak délelőttönként tudnák követni Ángel Salvador történetét, most csalódtak a csatornában, és fórumon keresztül próbálják visszaállítatni az ismétlést.

A csatorna azóta választ is írt a rajongóknak, amelyben kifejtette, hogy az őszi műsorstruktúra miatt kellett elvenni az ismétlést. A rajongók azonban jelezték a csatorna felé, hogy nem értik, miért kellett azért elvenni kedvenc műsorukat, hogy egy másik ismétlést rakjanak a helyére, hisz a Grace Klinika már többször is volt a Cool Tv-n, sőt, több adón is fut jelenleg.

A rajongók nem adják fel, és a fórumon keresztül továbbra is harcolnak kedvencünkért. Ha ti is szeretitek a sorozatot, akkor jelezzétek a Cool Tv hivatalos oldalának fórumán!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek