Starity

Megérkezett az Exit Eden bemutatkozó dala

2017. július 08. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő hónapban jelenik meg a néhány hete megalakult metálegyüttes első lemeze, melynek beharangozó tétele máris meghallgatható.

hirdetés
Megérkezett az Exit Eden bemutatkozó dala
Fotó: Facebook / Exit Eden

Az Avantasiában is tevékenykedő Amanda Somerville a közelmúltban már elhintett némi információt azzal kapcsolatban, hogy egy új zenei projekten töri a fejét, amit hamarosan be is mutat majd a célközönségnek. A titokzatos új projektről néhány hete hullott le a lepel, ugyanis minden egyes információt közzétett újdonsült csapatával kapcsolatban.

Elsőként mugtudhattuk, hogy zenekara az Exit Eden elnevezést kapta, ráadásul első korongjuk, a Rhapsodies In Black augusztus 4-én kerül majd a lemezboltok polcaira. A bemutatkozó lemezről már minden információ nyilvánosságra került: mind a borító, mind a dallista be lett mutatva.

Maga az együttes egyébként négy metálénekesnőt sorakoztat fel Amanda Somerville ( Avantasia, Epica, Kamelot, Trillium, Kiske-Somerville) Clémentine Delauney (Visions Of Atlantis, Ex-Serenity, Melted Space), Marina La Torraca (Avantasia, Phantom Elite) és Anna Brunner személyében, akik nem mindennapi oldalukat kívánják bemutatni, ugyanis popdalokat fognak metálköntösbe bújtatva előadni.

Néhány órája már megis osztották a rajongókkal első átdolgozott szerzeményüket, a választás pedig Rihanna Unfaithful című szerzeményére esett, melyhez a hölgyek egy kisfilmet is forgattak. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek