Starity

Öt új szereplővel tér vissza az Egyszer volt, hol nem volt

2017. július 08. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben folytatódik a nagy sikernek örvendő sorozat, melynek szereplőgárdája új tagokkal bővült.

hirdetés

Néhány napja számoltunk be arról, hogy mi minden fog történni az Egyszer volt, hol nem volt soron következő, immáron hetedik évadában. Pontos információkat közöltünk többek között arról, hogy kik is azok a színészek, akiknek az általuk életre keltett karakterét már biztosan láthatjuk majd a folytatásban, de arról is szó esett, kik azok, akiktől sajnos könnyes búcsút kell vennünk.

Már akkor sem volt titok, hogy nagy esély van arra, hogy esetleg új karakterekkelbővüljön a már meglévő és igencsak megfogyatkozott stáb, a hírt pedig megerősítésre került az Entertainment Weekly által. A lap lerántotta a leplet arról az öt színészről, akik szerepet vállaltak az októberben visszatérő szériában. Látható lesz majd Az uralkodónő, valamint a Teen Wolf sztárja, Adelaide Kane, Gabrielle Anwar, Dania Ramirez, Mekia Cox, valamint Rose Reynolds is.

Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, melyik mesehős bőrébe bújnak majd, azt viszont megtudhattuk, hogy Gabrielle és Dania állandó szereplője lesz a sorozatnak, a többi karakter viszont csak időnként bukkan fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek