Starity

Magyarországra látogat a The Agonist

2017. július 09. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai zenekar jelenleg is új lemezét népszerűsíti, melynek turnéja során októberben a magyar rajongókat is meglátogatják.

hirdetés

Októberben veszi kezdetét a Female Metal Voices Tour 2017 elnevezésű koncertsorozat, melynek keretein belül a The Agonist, a The Birthday Massacre, valamint a norvég Sirenia együttes erővál járják a világot új lemezeik népszerűsítésének céljából. A Vicky Psarakis vezette The Agonist tavaly jelentette meg legújabb albumát, a Five-ot; emellett ugyancsak tavaly jelentkezett új koronngal a norvég Sirenia is, akik immáron ötödik énekesnőjükkel vették fel a Dim Days Of Dolor névre keresztelt albumot.

A The Birthday Massacre a múlt hónapban jelentkezett újdonsággal, ami az Under Your Spell elnevezést kapta. Ennek fénypontjaként szolgál az a turné, melynek állomásai Magyarországot is érintik, ugyanis a három banda október 3-án fog színpadot robbantani a Dürer Kertben. A jegyet itt tudod beszerezni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek