Starity

Befejeződött a Jurassic World 2 forgatása

2017. július 10. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenegy hónap múlva kerül a mozikba a Jurassic Park-franchise legújabb installációja.

hirdetés

J.A. Bayona rendező tegnap jelentette be a Twitteren, hogy dobozba került a Jurassic World második része, vagyis már csak az utómunkálatok vannak hátra a jövő júniusi bemutatóig.

Dobozba került a Jurassic World: Elveszett királyság! Micsoda utazás! Köszönettel tartozom mindazoknak, akik ezt lehetővé tették

– csiripelte a direktor.

Fotó: Universal Pictures

A filmet máris nagy várakozás előzi meg, hiszen a 2015-ben bemutatott Jurassic World is hatalmas siker volt, még az 1997-ben bemutatott Jurassic Parkot is lekörözte bevétel tekintetében, így aligha meglepő, ha a Universal beruházott a folytatásra, melyben ugyancsak főszerepet játszik Chris Pratt, Bryce Dallas Howard és az első két Jurassic Parkban megismert Ian Malcolm, azaz Jeff Goldblum is feltűnik majd a képkockákon.

Ez a film ijesztőbb verziója lesz az elődjeinek. Kicsit sötétebb. (...) Ezeknek a filmeknek igazán nagy és széles a rajongóbázisa, így rizikós a velük való munka, de gondolj csak a Jurassic Parkra, az is nagyon félelmetes volt a maga idejében. Emlékszel az autós jelenetre, amikor a T-Rex megtámadta a gyerekeket? Ha újranézed a jelenetet, láthatod, milyen sötét és ijesztő. Steven Spielberg [az első rész rendezője – a szerk.] elég bátor volt ahhoz, hogy kitegye ennek a gyerekeket. Azt hiszem, valahogyan ezt a típusú félelmet és izgalmat kell visszahoznunk ahhoz, hogy kasszasiker legyen a folytatás

– nyilatkozta Pratt egy korábbi interjúban.

Fotó: Universal Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek