Starity

Nikolas szereti a rajongóit

2010. október 21. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-faktor című tehetségkutató műsorban szereplő Takács Nikolas élete fenekestül felfordult, mióta szerepel a show-ban. A fiú nagyon örül neki, hogy ennyire szeretik az emberek.

hirdetés
Nikolas szereti a rajongóit

Takács Nikolas neve már az X-faktor előtt is ismert volt jó néhány ember számára. Első dala 2009-ben látott napvilágot Egy igazi szó címmel, de a lemezkiadója nem váltotta be az ígéreteit, így a fiú úgy döntött, hogy máshol próbál szerencsét. Így esett meg, hogy jelentkezett az RTL Klub tehetségkutató műsorába.

A műsor fellendítette karrierjét, és már most sem tud úgy végigmenni az utcán, hogy ne állítsák meg a rajongók egy – egy autogram reményében. A szlovák fiú lelkesen osztogatja nevét, és örül neki, hogy ennyire megszerették a műsor nézői.

„Ma végigvonultuk az utcákat, meg plázákat, és egyből mindenki... szinte mindenki felismert, és ma volt egy pár autogramosztás és fotózás, úgyhogy... egyelőre nagyon kellemes. Ezért csináljuk!” – mondta.

A fiú azt is megosztotta a Fókusz riporterével, hogy nem tudnak egymás ellen eléggé felkészülni, hiszen mindenkinek külön van próbája, így fogalmuk sincs, hol tart a másik versenyző.

Az előző adásban kiesett Mimi és Gergő páros távozása is rányomta bélyegét egy kicsit a feszültségre, hiszen senki nem akar a következő lenni. Nikolas szerint most tudatosult a versenyzőkben, hogy mibe vágtak bele, de ő bízik abban, hogy a rajongók támogatásával eléri azt, amit szeretne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek