Starity

Nyilvánosságra hozták Nelsan Ellis halálának körülményeit

2017. július 11. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 39 évesen elhunyt színész halálának körülményeit családja kérésére menedzsere, Emily Gerson Saines hozta nyilvánosságra, hogy intő példaként szolgáljon.

hirdetés
Nyilvánosságra hozták Nelsan Ellis halálának körülményeit
Fotó: Emily Gerson Saines

Az egész világot megrázta a hír, hogy július 8-án váratlanul elhunyt a True Blood – Inni és élni hagyni sztárja, a Lafayette-et életre keltő Nelsan Ellis. Akkor mindössze annyit lehetett tudni, hogy a halál váratlanul érte a színészt – szívelégtelenségben hunyt el. Azóta kiderült, hogy ennek hátterében Ellis káros életmódja ált, ugyanis családja elmondása szerint évek óta küzdött alkohol- és drogfüggőségével, mely addikciók alaposan tönkrevágták a szervezetét.

Nelsan édesapja bátran egyetértett velem abban, hogy meg kell osztanunk a nyilvánossággal Nelsan szívelégtelenségének körülményeit. Nelsan évek óta küzdött a droggal és az alkohollal. A rehabon történt megszorítások után maga próbálkozott féken tartani alkohol utáni szomját. Édesapja szerint vérfertőzése volt, veséi felmondták a szolgálatot, mája megduzzadt, vérnyomása leesett, szíve pedig kontrollálhatatlanná vált. Július 8-án, szombat reggel, négy nappal azután, hogy a Woodhull Kórházba szállították, halottnak nyilvánították. Igazi úriember volt nemes lélekkel és kedvesség jellemezte. Apa volt, fiú, unoka, testvér, unokaöccs és jó barát azok számára, akik elég szerencsések voltak ahhoz, hogy ismerjék őt. Nelsan nagyon szégyellte függőségeit, és élete során mindig vonakodott beszélni ezekről. Családja mindazonáltal hisz abban, hogy most azt szeretné, ha története intő példaként szolgálna, hogy ekképp segítsen másoknak

– nyilatkozta a menedzser a The Hollywood Reporternek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek