Starity

Blac Chyna: „Elárulva érzem magam!”

2017. július 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Óriási botrány alakult ki a modellből valóságshow-sztárrá lett Chyna körül, amivel kapcsolatban először állt nyilvánosság elé.

hirdetés

A napokban járta be a világsajtót a hír, hogy nagyon összeveszett egymással Rob Kardashian és exe, Blac Chyna. A nő állítólag képeket és videókat küldött volt vőlegényének, melyen egy új férfival enyelgett, amire Rob úgy vágott vissza, hogy a közösségi oldalain közzétette Chyna pornográf jellegű fotóit.

Rob közzétette exe neki küldött képeit 

Az ügyből óriási botrány kerekedett – Chyna nem sokkal később felfogadta Los Angeles egyik legjobb védőügyvédjét, Lisa Bloomot (ő védte Mischa Bartont is, amikor a színésznőt exe szexvideójuk közzétételével zsarolta), és távoltartási végzést kért Rob ellen a bíróságon. Chyna tegnap ügyvédje oldalán az ABC News kamerái elé állt és őszintén megnyílt a történtekkel kapcsolatban.

Természetesen teljesen kikészített a dolog. Arra gondoltam, Hogyan teheti meg azt valaki, hogy ilyen képeket tegyen közzé rólam?. Végül megnyugodtam, és beláttam, hogy én voltam az, aki megbízott ebben az emberben. Elárulva érzem magam. Rob egyáltalán nem tisztel engem, de a törvényt ettől függetlenül még illene betartania

– magyarázta a kétgyermekes édesanya, és bevallotta, hogy exe családjának tagjai közül senki nem kereste meg a történtek után, majd így reagált, amikor szembesítették azzal a váddal, hogy sokak szerint ő csak azért volt együtt Robbal, mert Kardashian és általa nagyobb hírnévre tehetett (volna) szert:

Én már azelőtt Blac Chyna voltam, hogy Kardashianék berobbantak volna a köztudatba.

Nemrég még nagy volt a szerelem

A műsorvezető továbbá szembesítette a nőt azzal is, hogy közösségi oldalain tucatjával vannak szintén erotikától fűtött felvételek, így talán nem hiteles a közvélemény szemében, amikor felháborodik azon, hogy volt párja miképp járt el. Chyna azonban egyszerűen úgy véli, azok a képek az ő testét ábrázolják és véleménye szerint egészen más az, hogy ő mit akar megosztani rajongóival és mi az, amit más oszt meg róla a beleegyezése nélkül.

Amit Rob Kardashian tett Blac Chynával, azt úgy nevezzük, hogy bosszú pornó és nem mellesleg illegális. Hölgyeim, álljanak ki magukért, a jogaikért! Ilyesmit tenni bűn, a családon belüli erőszak egyik fajtája, emellett a közösségi média használati feltételeit is megsérti vele az elkövető, arról nem is szólva, hogy beteges

– nyilatkozta a Chynát védő ügyvéd.

Rendszeresen mutogatja domborulatait

Természetesen Rob is megtette a kellő jogi lépéseket – azt a Robert Shapirót kérte fel ügyvédjének, aki annak idején édesapját is védte az O.J. Simpson-ügyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek