Starity

Dalpremier: Selena Gomez – Fetish

2017. július 13. 10:10   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt hónapban jelentette be az énekesnő, hogy új dallal fog jelentkezni a mai napon, a rajongók pedig már tűkön ülve várták ennek eljövetelét.

hirdetés

Ma reggel hat órakor osztotta meg Selena a Spotify-on, az iTunes-on és a YouTube-csatornáján a Fetish című dalt és az ahhoz készített videoklipet. Ez a dal lett a második kislemez Selena készülőben lévő legújabb nagylemezéről, melyben egyébként Gucci Mane is közreműködött.

Mint ahogy a Bad Liar megjelenésénél is volt, ez alkalommal is megjelent egy exkluzív videoklip, amit kizárólag Spotify-on lehet megtekinteni. Híresztelések szerint a hivatalos kisfilm augusztus 2-án jelenik majd meg, de ezt az értesülést Selena egyelőre nem erősítette meg.

A dalt Selena Gomez, Gucci Mane, Gino Barletta, Brett McLaughlin, Alex Schwartz, Chloe Angelides, Jonas Jeberg és Joe Khajadourian írta, majd a londoni Big Noize és a miami-i Hit Factory Criteria stúdiókban rögzítették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek