Starity

Új dallal tér vissza a zenei életbe Paris Hilton

2017. július 13. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves örökösnő a közösségi oldalakon jelentette be, hogy rövidesen a boltok polcaira kerül legújabb parfümje és kislemeze.

hirdetés

Paris Hilton az összes közösségi oldalán közzétette a fent látható videót, mely legújabb, immár huszonharmadik illatát, a Rosé Rush-t hivatott népszerűsíteni, a videó alatt pedig legújabb szerzeményét, a Summer Reignt hallhatjuk, ami a parfümmel közel egyidőben jelenik majd meg.

A szőkeség az évek során számtalan iparágban kipróbálta magát, a zene azonban mindig is élete fontos részét képezte. Legutóbbi kislemeze 2015-ben jelent meg High Off My Live címmel, ám sikere meg sem közelítette 2006-os slágereiét, a Stars Are Blind-ét és a Turn It Up-ét, melyek listavezetőek voltak a maguk idejében.

Ami a Summer Reignt illeti, a dalt vélhetően Paris szerelme, Chris Zylka ihlette, akivel a sokoldalú szépség év eleje óta találkozgat.

Lelki társak vagyunk. Lelki társaknak lenni olyan, mint legjobb barátoknak lenni. Azt érzed, hogy találtál valakit, akit szerethetsz, akiben bízhatsz, és akiről tudod, hogy vele akarod eltölteni életed hátralévő részét. Ez  legjobb érzés a világon!

– nyilatkozta a románc kapcsán Hilton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek