Starity

7 év után itt a Fűrész 8. része

2017. július 13. 14:02   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jigsaw címmel ismét moziba csábítja a horror rajongókat a Lionsgate. Vajon Kirakós visszatér vagy más borzolja a kedélyeket?

hirdetés

Bár a Fűrész: Az utolsó fejezet arra engedett következtetni, hogy lezárult egy korszak, a Fűrész-filmeknek mégsincs vége. Hét év telt el azóta, hogy a Kirakós nagy képernyőn terrorizálta a rajongókat, ám hosszú várakozás után visszatér idén Halloweenkor. Hetekig tartó spekuláció és megerősített jelentések után a Lionsgate tavaly bejelentette, hogy 2017. október 27-én adja ki a nyolcadik Fűrész-filmet, mely a Fűrész: Örökség címet viseli.  A horror-saga legújabb része számos magas minőségű filmmel egyidőben kerül a nézők elé. 

A Fűrész: Örökség cím arra enged következtetni, hogy ez a folytatás a franchise új kezdete lehet, melyet Peter és Michael Spierig irányít. A hivatalos ismertető így szól:

Városszerte megcsonkított holttestekre bukkannak. A vizsgálatok arra engednek következtetni, hogy egyetlen elkövető állhat a gyilkosságok hátterében: John Kramer. De ez hogy lehetséges? Az ember, akit Jigsawként ismertek, már egy évtizede halott. Vagy talán egy tanonc bújt Kirakós köpenyébe, esetleg felbukkan még valaki a nyomozás során?

A Fűrész 2004-ben indult hódító útjára James Wan irányításával és hat folytatást következett minden évben egészen a 2010-es évig. A forgatókönyveknek köszönhetően megdöbbentő bevételt hozott (873 millió dollár ~ 228.7 milliárd forint) az egész világon. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek