Starity

Megérkezett az Amon Amarth új kisfilmje

2017. július 14. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg a csapat legutóbbi nagylemeze, nemrég pedig élő adásban mutatták be legújabb videoklipjüket.

hirdetés
Megérkezett az Amon Amarth új kisfilmje

Tavaly márciusban került az üzletek polcaira az Amon Amarth legújabb nagylemeze, ami a Jomsviking elnevezést kapta. A világszerte elismert zenekar az eddigi legsikeresebb lemezét tudhatja magáénak, ugyanis szerepel rajta egy duett is, mely szerzeményt a legendás német metálénekesnővel, Doro Pesch-sel karöltve készítettek el. Az első hivatalos dal és klip a First Kill volt a lemezről, amely egyben az album felvezetőjeként is szolgált.

Szeptemberben újabb kisfilmmel örvendeztették meg a metálközönséget a srácok a Raise Your Horns című dalhoz készült kisfilm képében, melynek különlegessége abban rejlik, hogy nemcsak rajongók, hanem kollégák is szerepelnek benne: fellelhető többek között Joakim Brodén (Sabaton), Doro Pesch (ex-Warlock, Doro), Floor Jansen (ex-After Forever, ReVamp, Nightwish) és Matt Heafy (Trivium) is.

A svédek egyik legnépszerűbb zenekara egyébként fellépett a tavalyi Rockmaraton fesztiválon is, de a srácok december 6-án visszatértek Magyarországra és a budapesti Barba Negrában csaptak egy hatalmas vikinges bulit. Ha esetleg mindkét fellépésről lemaradtál volna, és nagyon szeretnéd látni őket élőben, akkor itt az alkalom bepótolni lemaradásod, ugyanis az Amon Amarth augusztus 23-án ismételten színpadot robbant a Barba Negrában!

A további jó hírek érdekében, a napokban a svéd vikingek néhány fotó nyilvánosságra hozásával tudatták a rajongókkal, hogy újdonsággal készülnek – a fanok többsége arra tippelt, hogy ezúttal a teljes csapat szerepet vállalt egy filmben, egyesek viszont úgy gondolták, hogy csupán egy új, nem melesleg nagyon különleges kisfilm van készülőben. Végül utóbbi állítás bizonyult igaznak, ugyanis Johan és társai a The Way Of Vikings című dalukhoz forgattak klipet, melyben a zenekar összes tagja különböző szerepekben állt kamerák elé, ehhez megfelelően pedig különböző beceneveket is kitaláltak egymásnak.

A videó képi világa egyébként a harcosok világát tárja a szemünk elé, akiket a formáció tagjai készítenek fel a mérkőzésre, míg a frontember a bíró szerepében tetszeleg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek