Starity

Zendaya és Tom Holland egy párt alkot?

2017. július 14. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a Pókember-filmek sztárjait egymásnak teremtette a sors, hiszen rendszeresen egymásba bolondulnak.

hirdetés

A munkával töltött napok, hetek meghozták eredményüket – egymásba szeretett a Pókember: Hazatérés két sztárja, a címszereplőt életre keltő Tom Holland és Zendaya. Legalábbis ezt állítják a magukat bennfentesnek tartott informátorok, akik egymástól függetlenül több lapnak is megerősítették, hogy a két fiatal barátsága szerelemmé alakult.

A forgatások során ismerték meg egymást, barátok lettek, majd pár hónapja randizni kezdtek. Mindketten remek emberek, jó együtt látni őket. Mindenki jól kijön velük, szeretik őket. Tom két lábbal a földön járó színész

– idézi az E! Online egy neve elhallgatását kérő forrás szavait, mígy egy másik ekképp fogalmazott a People-nek:

Mind a ketten ambíciózusak és kihívások elé állítják egymást, de legfőképpen őrjítően hatnak a másikra. Úgy tűnik, a humoruk is hasonló, szívesen ugratják egymást.

A hírek természetesen az érintettekhez is eljutottak, ám egyelőre egyikük sem erősítette meg, de nem is cáfolta románcuk hírét.

Várjunk csak... A kedvencem az, amikor azt mondják, vakációzni megyünk. Évek óta nem nyaraltam! Mi a helyzet veled, @TomHolland1996 ???

– tette fel a kérdést állítólagos kedvesének Zendaya, mire Tom ekképp felelt:

A sajtótúra vakációnak számít?

A két fiatal egyébként köztudottan nagyon közel áll egymáshoz, Tom a legjobb barátjának tartja kolléganőjét.

Legjobb barátok vagyunk. Zendaya nagyszerű és csodálatos lány. Kicsit aggódok a hírnév miatt, de ő már szuperhíres, átment ezen, így bármikor felhívhatom őt és megkérdezhetem, Hogyan kezeljem az ismertséget?. Boldog vagyok, hogy a barátomnak nevezhetem őt

– nyilatkozta Peter Parker megformálója.

Érdekesség, hogy nem ők az első Pókember-sztárok, akik egymásba szerettek: az eredeti filmsorozat főszereplői, Tobey Maguire és Kirsten Dunst 2002 és 2007 között randiztak egymással; őket követte Andrew Garfield és Emma Stone, akik 2012 és 2015 között alkottak egy párt, de ma is sok időt töltenek együtt.

A Pókember-sztárok hajlamosak egymásba szeretni... Balról jobbra: Kirsten Dunst & Tobey Maguire, Andrew Garfield & Emma Stone

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek