Starity

Anastacia a filmvásznon

2010. október 21. 15:03   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő 2011-ben az All You Can Dream című filmben lesz látható.

hirdetés
Anastacia a filmvásznon

Anastacia egy mozifilmben fog feltűnni 2011-ben, az All You Can Dreamben. A csodálatos énekesnő évekkel ezelőtt azt mondta, hogy ha felkérnék, akkor szívesen kipróbálná magát a filmvásznon, de sosem adná fel emiatt a zenei életét, ugyanis az éneklés az élete. Számára mindig is fontosabb lesz bármilyen filmszerepnél. Ebben a filmben Anastaciának nem kell megjátszania magát, ugyanis önmagát fogja alakítani.

A történetben egy fiatal középiskolás lány küzd a túlsúlya ellen. Emellett önbizalomhiányban is szenved. A legnagyobb álma az, hogy énekesnő lehessen, de nem meri megmutatni tehetségét a világnak, pedig gyönyörűen énekel. Nagymamája biztatja, és azt mondja neki, hogy nem a mérete számít, hanem az, hogy mit érez legbelül. Majd segítséget kap az őrangyalától, aki nem más, mint a kedvenc énekesnője, Anastacia. Önbizalmat ad neki, és biztatja a lányt, hogy sose adja fel, küzdjön az álmaiért, mert csak így valósíthatja meg a céljait.

A film bemutatója itt tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek