Starity

Lucy Hale csatlakozik a Riverdale csapatához?

2017. július 15. 12:12   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most, hogy hivatalosan is befejeződött a Pretty Little Liars Lucy Hale-nek több ideje és lehetősége van újabb és újabb projektekbe belevágni. A színésznő a napokban komolyabban is utalt arra, hogy szeretne csatlakozni a ifjúsági dráma stábjához.

hirdetés
Lucy Hale csatlakozik a Riverdale csapatához?
Fotó: A kép csak illusztráció

Találgatások szerint a színésznő csatlakozik a népszerű Riverdale sorozat második évadjához.

Lucy hat nappal ezelőtt tweetelte ki, hogy kitöltötte a Melyik Riverdale karakter lennél? kvízt – Veronica Lodge jött ki neki –, majd a tegnapi nap folyamán kommentelt a stáb hivatalos oldalán felfedve azt, hogy hamarosan látni fogják egymást. Madelaine Petsch, aki Cheryl Blossomot alakítja a sorozatban, feltöltött egy képet Instagram-oldalára, amelyen 4 tag (Lili Reinhart, Camila Mendes, Ashleigh Murray és Madelaine) látható a River Vixens pompom csapatból. 

Lucy Hale az alábbit kommentelte a fotóhoz:

Szeretnék én is rajta lenni.

Ettől már önmagában is nagyon izgatottak lettek a rajongók, azonban Madelaine reagálása volt az, ami miatt többen is le mernék fogadni, hogy a színésznő csatlakozik a pompom csapathoz.

@lucyhale Újra kellene alkotnunk, amikor itt leszel...

– válaszolta Madelaine. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek