Starity

Elkezdődött a Dumbo élőszereplős forgatása

2017. július 20. 06:06   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég jelent meg a Disney újabb nagyszabású prdukciójáról, a Dumbóról az elsp fotó, amin a rendező, Tim Burton látható.

hirdetés
Elkezdődött a Dumbo élőszereplős forgatása
Fotó: Disney

Tavaly év végén esett szó róla, hogy az Oscar-díjra jelölt rendező, Tim Burton elhozza a nagyközönségnek a várva várt Dumbo-remake-et. Nem is kellett sokat várni arra, hogy lehulljon a lepel a szereplőkről is: Eva Green, Colin FarreLl, Danny DeVito, Michael Keaton és Finley Hobbins lesz látható a nagyfilmben.

A történet főszereplője Holt Farrier (Colin Farrell) volt cirkuszi sztár életét mutatja be, aki miután visszatért a háborúból nem találja a helyét a világban. Egy cirkusztulajdonos, Max Medici igénybe veszi Holt tudását, hogy gondozza az újszülött kis elefántot aki a nagy fülei miatt nevetség tárgya a cirkuszban. Ekkor tűnik fel egy vállalkozó, V.A. Vandevere (Michael Keaton) és egy artista, Colette Marchant (Eva Green), akik a kicsi Dumbo különleges képességét, a repülést kiaknázva sztárt varázsolnak belőle.

A film forgatása július 15-én vette kezdetét, maga a film pedig félig élőszereplős, félig animált lesz. A készítők azt is hozzátették, hogy próbálják a történet cirkuszi részét jobban kibontani. A film világszerte 2019. március 29-én lesz látható a mozikban.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek