Starity

Hamarosan új Cascada-album

2010. október 21. 18:06   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cascada énekesnője, Natalie Horler a Twitteren és hírlevélben is megírta: hamarosan új Cascada-albumot hallgathatunk meg, természetesen új számokkal.

hirdetés
Hamarosan új Cascada-album

Nem könnyű lépést tartani semelyik zenésznek, bandának a zenei piaccal – mindenki új albumot ad ki rövid idő elteltével is, egy éven belül akár kettő is jöhet. A Cascada együttes tagjai is úgy gondolhatták, hogy stúdióba vonulnak, hogy felvegyék a legújabb albumukat, a rajongók nagy örömére.

Erről természetesen Natalie Horler, a Cascada arca és énekese is beszámolt: tweeteli az üzeneteket, hogy ismét a stúdióban volt, felvenni „valamit”. Továbbá hírlevélben is jöttek az infók – hamarosan új single.

Az első single az albumról a Night Nurse lehet, ami kiszivárgott kb. 2 hónappal ezelőtt. Aki gyors volt, meghallgathatta addig, míg le nem törölték jogsértések miatt a YouTube-csatornákról. Azonban az augusztus elején tett kijelentés után („az új single nagyon hamar itt lesz”), elgondolkodtak a rajongók, hogy mire várhat a csapat, esetleg az utolsó pillanatokban meggondolták magukat, és mással rukkolnak elő?

Az album megjelenéséről megindultak már a találgatások, többek már decemberre várják a 4. nagylemezt, de egyes sejtések szerint csak 2011 februárjában köszönhetnek vissza a korongok a boltok polcairól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek