Starity

Rekordot döntött a Trónok harca új évadának premiere

2017. július 18. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg nálunk javában tombol a nyár, addig a képernyő másik oldalán beköszöntött a tél. Parázs izgalmakkal tért vissza a Trónok harca.

hirdetés
Rekordot döntött a Trónok harca új évadának premiere
Fotó: HBO

Vasárnap végre felvirradt a nap, amire rajongók milliói vártak: képernyőre került a Trónok harca hetedik évadának első epizódja. A sorozat 2011 óta tartja lázban a rajongókat, és azóta évről évre egyre jobban teljesít – nem is meglepő, hiszen a tévétörténelem egyik legjobban kidolgozott, legizgalmasabb és leglátványosabb szériájáról van szó.

A nézők a sorozattal szembeni elköteleződését a számok is mutatják: a premierepizódot körülbelül 10.1 millióan nézték annak első sugárzásakor, valamint további hatmillióval nőtt ez a szám az ismétléseknek és a streamingeléseknek köszönhetően. Ez az érték egyébként a sorozat rajongóinak gyarapodását is mutatja, hiszen az előző évad első részét ismétlésekkel és streamelésekkel összesen 10.7 millióan tekintették meg tavaly áprilisban, pedig már akkor is volt miért izgulniuk a fanatikusoknak a szereplők és a történet alakulásának tekintetében. (Ugye, Havas Jon?)

Az új epizód július 23-án (vasárnap) kerül képernyőre Stormborn címmel, melynek leírásából annyi derül ki, hogy Daenerysnek (Emilia Clarke) váratlan látogatója akad, Jonnak (Kit Harington) szembe kell néznie egy lázadással, Tyrion (Peter Dinklage) pedig Westeros leigázásának tervét szövögeti...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek