Starity

Szakított férjével a Válótársak sztárja

2017. július 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két évvel ezelőtt romlott meg a színésznő kapcsolata a férjével, és bár próbálták menteni a menthetőt, végül kudarcot vallottak.

hirdetés

Kovács Patrícia, a Válótársakban Dr. Szatmári Dalmát alakító színésznő és férje, Gusztos Péter a Facebookon értesítették a rajongókat szakításuk híréről, mielőtt a sajtó megszellőztette azt. Patrícia és Péter kilencedik évfordulójukat ünnepelték idén – ebből hetet házasságban töltöttek – és egy négyéves kislány büszke szülei.

A legjobb az, ha mi mondjuk el és ha együtt mondjuk el. Mindenkit arra kérünk, tartsa tiszteletben: nem tudunk, nem akarunk, nem fogunk ennél többet mondani. (...) Idén volt 9 éves gyönyörű kapcsolatunk, mely két éve komoly válságba került. Mindent megtettünk ebben a két évben, ami erőnkből telt, hogy rendbehozzuk. Akik ismernek minket, tudják, mekkorát küzdöttünk érte, egymásért. Mégis oda jutottunk, hogy jobbnak látjuk, ha most elengedjük egymás kezét. Békében külön költözünk

– olvasható a bejegyzésben.

Fotó: Facebook / Gusztos Péter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek