Starity

Megérkezett az EXO új stúdióalbuma

2017. július 19. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb kiadvánnyal bővült a dél-koreai formáció, az EXO diszkográfiája – negyedik stúdióalbumával és a Ko Ko Bop videoklipjével jelentkezett.

hirdetés

Július 18-án elérkezett az idei várva várt EXO-visszatérés. A formáció The War nevezetű új, immáron negyedik stúdióalbumával jelentkezett, s a megjelenéssel egyidőben feltöltésre került legfrissebb videoklipjük is. A csapat egyébként mínusz egy fővel, Lay nélkül tért vissza, aki egyéni elfoglaltságai miatt nem tudott részt venni az előkészületekben (a dalokban sem hallható) és a népszerűsítésnél sem fogunk vele találkozni.

A Ko Ko Bop egy energikus, reggae beütésű dalként lett bemutatva – ritmusára azonnal táncolni támad keve az embernek –, s a hozzá készített rövidfilm igen látványosra és természetesen nyáriasra sikeredett.

A korongra ezúttalt kilenc dal került, melyek közül a főcímdal, a Ko Ko Bop megírásában közreműködött Chanyeol, Chen és Baekhyun, továbbá a 너의 손짓 (Touch It) címűben Chen, a 소름 (Chill)-ben pedig Chanyeol.

Íme a dallista:

Koreai verzió Kínai verzió
1. 전야 (The Eve) 1. 破风 (The Eve)
2. Ko Ko Bop 2. 叩叩趴 (Ko Ko Bop)
3. What U Do? 3. 可爱·可恶 (What U Do?)
4. Forever 4. 我加你等于永远 (Forever)
5. 다이아몬드 (Diamond) 5. C乐章 (Diamond)
6. 너의 손짓 (Touch It) 6. 指语 (Touch It)
7. 소름 (Chill) 7. 寒噤 (Chill)
8. 기억을 걷는 밤 (Walk on Memories) 8. 梦回暮夜 (Walk on Memories)
9. 내가 미쳐 (Going Crazy) 9. 疯语者 (Going Crazy)

A lemez fizikai formátumban (a már megszokott koreai és kínai verziók mellett) összesen háromféle verzióban szerezhető be: A, B és Private.

Érdekesség: a kiadványból több mint 800 ezer előrendelés történt; több dél-koreai zeneletöltő oldalon is az első helyet kaparintotta meg a Ko Ko Bop (de a korong több dala is a listákra került), valamint a Ko Ko Bop koreai verzió videoklipjére öt óra leforgása alatt több mint hárommillióan kattintottak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek