Starity

Megjelent Brigi első száma

2010. május 04. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Balogh Brigitta úgy tűnik végre valóra váltotta az álmát. Első száma, ami a "Szerelem fáj" címet viseli, a napokban debütált a hazai zenei csatornákon.

hirdetés
Megjelent Brigi első száma

Balogh Brigittát sokan a Csillag Születik című műsor legnagyobb vesztesének is tartották, hiszen a lány - a tehetsége ellenére - az első középdöntőből esett ki. A műsor készítői, és Rakonczai Viktor azonban meglátták Brigiben a tehetséget.

Viktor felkarolta és elkészítette vele az első önálló dalát, amely a "Szerelem Fáj" címet viseli. A romantikus dal klipjét a napokban kezdték el adni a hazai zenei csatornák.

A dalt a televíziós műsor döntőjében már hallhatták a nézők és rajongók, azóta azonban nemcsak a klip készült el hozzá, de a román és angol nyelvű változatot is rögzítették. A videoklip rendezői feladatait az a Jimy látta el, aki legutóbb a Unique együttessel, és Barbee-val dolgozott együtt.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek