Starity

Sabrina Carpenter új kisfilmjében a Riverdale sztárjával csókolózik – klippremier

2017. július 22. 10:10   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután elkaszálták a Riley a nagyvilágban című Disney-sorozatot, Sabrina a zenei karrierjére koncentrált az elmúlt fél évben. Legutolsó kislemeze Thumbs címmel jelent meg 2017 februárjában, most pedig itt a Why.

hirdetés
Sabrina Carpenter új kisfilmjében a Riverdale sztárjával csókolózik – klippremier

A július elég mozgalmas hónap Sabrina Carpenter számára, ugyanis 6-án jelent meg legújabb kislemeze Why címmel, valamint kezdetét vette The Summer De-Tour 2017 nevű nyári amerikai turnéja. A színész-énekesnő ezt leszámítva sem unatkozik, nemrég elhozta rajongóinak a fent említett szerzeményhez készített kisfilmjét, melyben a Riverdale-ből ismert Casey Cott is feltűnik.

Sabrina a Billboardnak úgy nyilatkozott a dal kapcsán, hogy annak első sorai csak úgy beugrottak neki, amint pedig ez megvolt, a dal „megírta önmagát”. A szerzemény alapvetően az emberek közti különbözőségről szól, amik bár megkülönböztetnek minket egymástól, olykor mégis ezek a differenciák hoznak össze.

A Miért? egy olyan kérdés, amit nap mint nap felteszünk, így ennek rengeteg értelmezése, jelentése van a dalon belül. Azt üzeni, hogy nem feltétlenül kell ugyanolyannak lennünk ahhoz, hogy ugyanazt szeressük. Néha épp a különbözőségünk tart össze minket. Úgy hiszem, gyönyörű érzés, miképp birkózunk meg a divergenciával és hogyan bizonyítja az két ember összeillőségét. Végső soron nem igazán számít, miért is vagyunk olyan magabiztosak a másik által táplált érzéseinkben

– magyarázta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

videoklip kisfilm why
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek