Starity

Dalpremier: Louis Tomlinson feat. Bebe Rexha – Back to You

2017. július 21. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Izgalmas nap a mai a One Direction énekese számára, ugyanis ma jelentette meg első kislemezét szóló előadóként.

hirdetés

Louis Tomlinson ugyan már bemutatkozott egyszer szólóban, amikor közreműködött Steve Aoki Just Hold On című slágerében, ezúttal azonban övé az érdem, ugyanis megérkezett a nevével fémjelzett első kislemez a Back to You képében, melyen Bebe Rexha működött közre.

Izgulok, hogyan fogadják a dalt a rajongók. Az egész küldetésem az albummal kapcsolatban az, hogy ne hollywoodi hangzású, feneketlen, őrült szerelmekről szóló dalokkal tömjem tele. Unom már. Északról származom, az Arctic Monkeys és az Oasis zenéjén nőttem fel. Ők mindenféle erőlködés nélkül mesélnek el történeteket. Valódiak, őszinték és épp ez a lényeg, érted? Talán az Arctic Monkeys tagjait rosszul érinti amit most mondok, de véleményem szerint igenis van rá mód, hogy ezt a fajta társalgási becsületességet átültessük a popzenébe is

– magyarázta a BBC-nek Louis, aki elmondása szerint körülbelül ötven dalt írt első lemezére, jelenleg pedig azon dolgozik, hogy kiválassza és tökéletesítse a legjobbakat, amik aztán ténylegesen elhelyezésre kerülnek a korongon.

Ideális esetben év vége környékén jelenik meg a lemez, de nem szeretném magam időbeli korlátok közé szorítani

– mondta, és beismerte, hogy a dalok többségét párja, Eleanor Calder ihlette.

Kronológiai szempontból szerettem volna felépíteni a lemezt, hiszen így is írtam azt meg. Fültanúja lehetsz az én személyes történetemnek, ami az elmúlt három évet illeti, ide értve a zenekar feloszlását, az őrült bulizós időszakot és azt a bezáruló kört, melynek végén Eleanorral visszataláltunk egymáshoz. Őrülten szeretem őt.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek