Starity

Cher és Christina Aguilera az idei AMA-n

2010. október 21. 20:08   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher és Christina Aguilera is megjelenik az idei AMA-díjátadón. Aguilera biztosan fellép, Cher előadására is nagy az esély, és mindketten nagy meglepetéseket tartogatnak.

hirdetés
Cher és Christina Aguilera az idei AMA-n

Nemrégiben vált hivatalossá, hogy Cher is tiszteletét teszi az idei American Music Awardson. A legenda a Burlesque promótálása miatt jelenik meg a világ egyik legnagyobb zenei rendezvényén. Nem kizárt, hogy meglepetésekben is lesz részünk, hiszen a díjátadó est mindössze egy-két nappal lesz korábban, mint a Burlesque megjelenése.

Az eseményen nem csak Cher,  hanem Christina Aguilera is részt vesz, és az utóbbi fel is lép. Állítólag a Burlesque vezető kislemezének tervezett dalát adja majd elő. Egyes találgatások szerint Cher is fellépők között lesz, azonban ez még nem hivatalos; viszont több nagy külföldi portál szerint is nagy az esély arra, hogy Cher meglepetésként előadja majd az új powerballadáját is.

Nemrégiben, turnéja során már megvolt a premierje a két új, burlesque-es dalának, melyeket Cher egy videós bejátszás során mutatott be, és állítólag mindenkinek leesett az álla. Több résztvevő elmondta, hogy a Caesar's Palace is leadta a dalt a plázájában és a wellnesközpontban, mindössze egyszer, és a hatás hasonló volt, mint a koncert során: az emberek nagy többsége élvezte a dalt, és már várja a hivatalos megjelenést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek