Starity

Így reagált Sofía Vergara a válásáról szóló pletykákra

2017. július 25. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kolumbiai színésznő 2015 őszén fogadott hűséget szerelmének, de a rossz nyelvek máris azt pletykálják, válságban van a házasságuk.

hirdetés

Időről időre felbukkan a sajtóban a pletyka, miszerint befellegzett Sofía Vergara és Joe Manganiello házasságának, ám a sztárpár köszöni szépen, remekül érzi magát és szó sincs arról, hogy gond lenne a paradicsomban. A színésznőt nemrég, Az Emoji-film premierjén az E! Online egyik riportere csípte mikrofonvégre és szembesítette őt a válásról szóló szóbeszéddel, mire ekképp reagált:

Ki nem szarja le? Mit lehet tenni? Ilyen a szórakoztatóipar

– mondta lazán.

Egy korábbi alkalommal azonban közel sem volt ilyen laza a barna hajú szépség, amikor azzal vádolta meg a Star magazin, hogy hűtlen volt a férjéhez. Akkor az Instagramon fakadt ki:

Ennek a magazinnak a szerkesztője egy idióta. Ha arra van esze, hogy eltávolítsa a gyűrűmet a képről ahhoz, hogy kamuhírt terjesszen, akkor arról is gondoskodnia kellene, hogy törölje az összes olyan, azon az éjszakán viselt képet a közösségi oldalakról, ahol viselem a gyűrűmet. Ami azt illeti, ez a férfi a képen a barátom, a Bent című film producere, amit Rómában forgattunk, ő pedig a húsvétot nálunk tölteni jött a házamba egy héttel később.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek