Starity

Új dallal jelentkezett a Sorronia

2017. július 28. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A budapesti zenekar a múlt hónapban már bemutatott egy vadonatúj dalt a közönségnek, a közelmúltban pedig ismét megosztottak egy új szerzeményt.

hirdetés
Új dallal jelentkezett a Sorronia
Fotó: GM photo

A nagy sikernek örvendő magyar metálzenekar a tavalyi év októberében dobta piacra legújabb kislemezét, ami a Forsaken Tale elnevezést kapta, a kiadvány névadó dalához pedig egy dalszöveges kisfilm is készült, mely nóta új lemezüket kívánta felkonferálni.

A Király Anna vezette együttes az utóbbi időben nem sokat hallatott magáról, ugyanis egy interjú során elárulták, hogy gondjaik akadtak a menedzserükkel, aki súlyos károkat okozott a zenekar számára. A gondok azóta szerencsére elhárultak, ennek jeléül pedig a múlt hónapban megosztottak a nagyérdeművel egy vadonatúj dalt, ami a Tear You Down elnevezést kapta.

A csapat énekesnője az utóbbi napokban Finnországban kapcsolódott ki, ahol a munka mellett kiváló lehetősége volt felfedezni Kittee-t, mely város egyébként az ország egyik legnépszerűbb metálzenekarának (Nightwish) otthona. Annának egyébként szerencsésen sikerült elcsípnije Tuomas Holopainent is, aki az imént említett formáció egyik alapítója.

A Sorronia háza táján azonban az utóbbi időben némi változás történt ugyanis Bíró István billentyűs személyes okokra hivatkozva kilépett a zenekarból, így a formáció már egy új felállásban rögzíti legújabb stúdióalbumát. Az énekesnő hazatérését, illetve a csapat visszatérését a rivaldafénybe egy új dal nyilvánosságra hozásával koronázták meg, mely tétel a The Last Line elnevezést kapta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek