Starity

Megszűnik a VIVA TV

2017. július 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Viacom teljesen átalakítja struktúráját, így a VIVA októberben lekapcsolásra kerül.

hirdetés

A 2001 júniusában indított csatorna rövidesen búcsút int nézőinek, ugyanis a Viacom úgy határozott, a VIVA csatornára ezentúl nem lesz szükség, ám annak népszerű műsorai beolvasztásra kerülnek az MTV hazai csatornáiba.

Egyelőre nem tudni, mi lesz a VIVA arcával, Iszak Esztivel, aki idestove hét éve dolgozik a csatornánál, ám a szőke szépség egyáltalán nem aggódik, sőt pozitívan várja a változásokat. Elmondása szerint a VIVA meghatározó szerepet tölt be az életében, hiszen az hozta meg számára a fordulópontot annak idején, és tette őt azzá a közkedvelt műsorvezetővé, akinek ma mondhatja magát.

A VIVA TV-nek és elődjének, a Z+-nak egyébként számtalan ismert arcot köszönhetünk Esztin túl is – itt kezdte ugyanis munkásságát Sebestyén Balázs, Lilu, Istenes Bence, Ada és Steiner Kristóf is, akik a mai napig gyakori vendégeink a nappaliban a televíziónak köszönhetően.

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek