Starity

North West kishúgra vágyik

2017. július 28. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A négyéves Nori előtt sem titok, hogy rövidesen újabb testvér áll a házhoz.

hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy immár biztos: új taggal bővül Kim Kardashian és Kanye West családja, ugyanis a sztárpár által felfogadott béranánál sikeres beültetést végeztek – már három hónapos a szíve alatt hordott magzat. Azt ugyan egyelőre nem lehet tudni, milyen nemű a jövő januárra várt kisbaba, Kimék lánya azonban szülei tudomására hozta: azt szeretné, ha ezúttal lánytestvére születne.

North imád Saint nővére lenni és már alig várja az újabb kistestvért. Már Saint születése előtt is lánytestvérért könyörgött az anyukájának, és reméli, most azt is kap. Kim nagyon óvatosan magyarázta el neki a születés csodáját és az ő különleges terveiket a családbővítést illetően. Kim és Kanye még egy különleges nevet is adtak a béranyának, úgy hívját őt, hogy Angyalhordozó, ami segít North-nak megérteni a helyzetet. Ez egy teljesen új tapasztalat a már most is nagyon izgatott North számára, aki alig várja a találkozást a család új tagjával

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek