Starity

Megjelent Alice Cooper új albuma

2017. július 31. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hamarosan hazánkban koncertező Alice Cooper új albuma, a Paranormal alig pár napja jelent meg.

hirdetés
Megjelent Alice Cooper új albuma

A sokk-rock atyjaként is gyakran emlegetett Alice Cooper új albuma – mely a 2011-es Welcome To My Nightmare album folytatása – alig pár napja, július 28-án látta meg a napvilágot. A Paranormal névre keresztelt albumról két dalt már hallhattunk előzetesen, ezek a Paranoiac Personality és a címadó dal voltak.

A zenész 27. stúdióalbuma több szempontból is különleges, az egyik ilyen az, hogy az eredeti Alice Cooper csapat három tagja (Nel Smith dobos, Michael Bruce gitáros és Dennis Dunaway basszusgitáros) is szerepel rajta; a másik pedig az, hogy olyan nagy múlttal rendelkező rockzenei előadók is hallhatóak az albumon, mint Billy Gibbons, a ZZ Topból, vagy Larry Mullen Jr., aki az U2 dobosaként lehet ismerős mindenkinek.

Valójában én már csak a rajongók kedvéért írok dalokat. Ha nem lennének rajongók, ha nem lennének kíváncsiak az újabb és újabb számaimra, akkor talán már csak koncerteznék. De mivel hallani akarják ezeket, mindig írok is párat. És mindig igyekszem olyan dalokat írni, amelyekről tudom, sejtem, hogy tetszeni fog nekik. Önmagamnak miért írnék nótát, nem igaz? Az meg aztán teljesen világos, hogy nem én leszek az, akiért a fiatalok rajongani fognak. Tehát azzal cseppet sem kell törődnöm, hogy miképpen szerezhetnék magamnak új híveket. Nincs is rájuk szükségem. Az persze megint más, ha valaki eljön egy koncertre és megtetszik neki, amit lát. Vagy valahol hallja az egyik dalomat és attól kezdve kíváncsi lesz rám. De én a létező Alice Cooper-tábort tartom szem előtt, csakis nekik akarok megfelelni

– mondta Alice nemrég egy, a Hammerworld magazinnal adott interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek