Starity

Öt év után tért vissza a JJ Project

2017. július 31. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt év után ismét hallat magáról a JJ Project! Július utolsó napján jelentette meg első minialbumát a duó, teljesen új oldalát megmutatva.

hirdetés

A JB és Jinyoung alkotta duó, a JJ Project 2012-ben mutatkozott be, majd két évvel később, 2014-ben a hét tagot felsorakoztató GOT7 nevezetű csapatban találkozhatott velük újra a nagyérdemű. Akkor háttérbe szorult kettősük, ám öt évvel bemutatkozásuk után, most új anyagnak örülhetnek a rajongók! 

A formáció első középlemeze Verse 2 címmel július 31-én került a boltok polcaira, és a pop, alternatív rock és hip hop elemekkel tarkított 내일, 오늘 (Tomorrow, Today) nóta klipje is elérhetővé vált.

A kiadványra nyolc új szerzemény került (beleértve a tagok szólódalait is, amik a fizikai formátumon szerepelnek), melyek közül a Don't Wanna Know-t JB és Jinyoung írta, ám a többi track megírásában és komponálásban is közreműködtek (a főcímdalnál J.Y. Park is).

Íme a dallista:

  1. Coming Home 
  2. 내일, 오늘 (Tomorrow, Today)
  3. On&On
  4. Icarus
  5. Don't Wanna Know
  6. Find You
  7. 그날 (The Day) (Jinyoung szóló) (csak a fizikai formátumon szerepel)
  8. Fade Away (JB szóló) (csak a fizikai formátumon szerepel)

Az EP fizikai formátumban Tomorrow és Today verziókban szerezhető be.

A borítóképek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek