Starity

Caitlin Beadles elmesélte a balesetét

2010. október 22. 15:03   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Caitlin Beadles Justin Bieber exbarátnője és legjobb barátja. Most először beszél élete legnehezebb korszakáról, és elmondja, mit is érzett, amikor már mindenki lemondott az életéről.

hirdetés
Caitlin Beadles elmesélte a balesetét

Caitlin egy nagyon bátor 16 éves lány, aki túlélt egy igen súlyos hajóbalesetet. Miután több mint 6000 öltést kapott a lábába, számtalan műtéten esett át, és több mint egy évig járt fizikai kezelésre, most úgy döntött, mindezt megosztja velünk.

Ha nem vigyázott volna rám az angyalom, most nem lennék itt, és nem mesélhetném el ezt a történetet. Helikoperrel vittek be a kórházba, mert majdnem elvéreztem. Az orvosok már majdnem feladták, de anyukám sírva könyörgött nekik, hogy ne tegyék. Az állásukat kockáztatták, de szerencsére megérte. Elvittek az University of Alabama Birminghambe, ekkor már kritikus volt az állapotom. A műtét során rengeteg érzéstelenítőt és altatót adtak be, de mégis felkeltem, ezért már nem mertek többet adni, mert 99% volt az esély, hogy nem kelek fel többet.

Caitlin elmesélte magát a balesetet is.

„Vicces, hogy azt hittem, csak a lábujjam fog eltörni, vagy megfájdul a fejem. Nem gondoltam volna, hogy ilyen súlyos lesz. Éppen nyaraltunk, és már régóta ki akartam próbálni a Jet Skit, úgyhogy itt volt az alkalom. Nagyon jól szórakoztunk egészen addig, amíg nem estem le róla. Nem tudtam elég gyorsan visszamászni, megfordítottam a fejem és láttam, hogy ez a hajó kikerült egy kenut, a sofőr hátra nézett, úgyhogy nem vett észre engem. Olyan gyorsan történt minden, hogy már nem volt időm kiúszni a partra, és a hajócsavar »felaprózta« a bal lábamat, lenyúzta a bőröm és a szívemhez vezető fő artériát is sikerült eltalálnia. Lenéztem a vízre és minden vörös színű volt. A vízen bőr és izomdarabok úsztak, én pedig csak azt mondogattam magamnak, hogy »Ne nézd meg! Ne nézd meg!« Láttam, hogy a lábamat alapvetően felvágta a hajó. Láttam a csontom minden apró részletét. Felnéztem a barátaimra, szinte sokkot kaptak és hisztérikusan sírni kezdtek, pánikba estek. Nekem végig csak az járt az eszemben: »Minden rendben lesz. Ez csak egy álom. Bármelyik pillanatban felébredhetek.« Ez volt a legkínzóbb fájdalom, amit valaha is éreztem. Képzeld el, hogy valaki szép lassan lefűrészeli a lábad. A legjobb barátom apja, aki vezette a hajót, visszajött és beugrott a vízbe, amint rájött, hogy átment rajtam. Ő vitt ki a partra. Nem tudtam kiegyenesíteni a lában, sőt, még irányítani sem. Láttam, hogy felettem áll és suttog valamit a feleségének. Én csak bámultam a felhőket és azt kívántam, hogy minél előbb múljon el a fájdalom. Éreztem, hogy egyre gyengébb és gyengébb vagyok, nem tudtam nyitva tartani a szemem, mindenki homáylos lett. Emlékszem rá, hogy beszéltek felettem, de nem értettem, mit. Rengeteg vért vesztettem. A legjobb barátom is ott állt feletem és folyamatosan csak azt hajtogatta, hogy ne adjam fel, még szükségük van rám. Körbenéztem, és láttam a barátaimat, körülállták az ágyamat, sírtak és imádkoztak. Nem akartam, hogy lássanak meghalni. Aztán bejöttek az orvosok. Abban a percben már ők is feladták és bejelentették a halálom dátumát és idejét.

Ez mindannyiunk számára tanulságos történet lehet, egy bátor 16 éves tinédzserről, aki nem adta fel a harcot, és visszatért az életbe. Caitlinnek azóta is egy körülbelül 10 centiméteres heg „díszíti” a lábát, ami minden nap arra emlékezteti, hogy nincs szebb dolog az életnél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek