Starity

Selena Gomez The Weeknd álmai asszonya

2017. július 31. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fél éve tart a két énekes viszonya, és úgy érzik, napról napra jobban szeretik egymást.

hirdetés

Mióta egymásba habarodott Selena Gomez és The Weeknd, a világ is beléjük szeretett! A népszerű sztárpár kapcsolata annak ellenére is sziklaszilárd, hogy az együtt töltött hónapok során többet voltak külön, mint együtt, hiszen az énekes folyamatosan turnézik. A HollywoodLife úgy tudja, hogy az eredetileg Abel Tesfaye névre anyakönyvezett The Weeknd imádja barátnője természetes szépségét és álmai asszonyának tartja Sellyt.

Abel odavan attól, hogy Selena anélkül is átkozottul szexi, hogy mutogatná magát vagy twerkelne. Nagyon csábítónak és érzékinek tartja őt, amikor nincs rajta smink, nincs megcsinálva a haja, csak a természetes önmagát adja. Az a kedvence, amikor Selena felkel, még nincs teljesen felébredve és zilált a haja

– nyilatkozta egy, az énekeshez közeli forrás.

Őrületes, milyen kémia van köztük! Hat hónapja vannak együtt, de még mindig ugyanannyira bolondulnak egymásért, mint a kezdetekkor. Abel minél többet tud meg Selenáról, annál jobban beleesik. Ő megtestesít számára mindent, amit egy nőben keres, sőt még többet is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek