Starity

13 érdekesség a legmenőbb mozisztárokról

2017. augusztus 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alábbi sztárok élete ugyan évek óta a nyilvánosság előtt zajlik, ám még így is vannak olyan titkaik, melyeket csak kevesen tudnak róluk.

hirdetés

Sophie Turner allergiás a lovakra

A színésznőt saját elmondása szerint minden alkalommal asztmaroham kínozza, amikor egy hátas közelébe megy, ráadásképp puffadással és nehéz légzéssel küzd olyankor, így a Trónok harca forgatásai során mindig tart magánál inhalátort.

Fotó: © HBO © pixabay  

Tilda Swinton és Diana hercegnő osztálytársak voltak

A színésznő családfája mintegy ezer évvel ezelőttig visszavezethető, ráadásul igen jó képzésben részesült. Tízéves volt, amikor szülei beiratták egy kenti bentlakásos iskolába, ahol arisztokrata származású brit diákokkal tanult – köztük a későbbi hercegnővel.

Fotók: © flickr © instagram  

Kit Harington 11 éves koráig nem tudta a teljes nevét

A Kit valójában a Christopher becézése, ám a színész egészen felső tagozatos koráig nem volt tisztában azzal, hogy is hívják, az azonban nem derült ki, szülei miért nem világosították fel róla.

Chris Pratté az a cica, aki a Stuart Little kisegér főszereplője volt

Nemcsak Chis és Anna Faris a filmsztár a sztárpár családjában, hanem négylábú kedvencük, az a gyönyörű, hófehér cica is, akit a nézők a Stuart Little kisegér című filmből, Hógolyóként ismernek.

Fotók: © Gage Skidmore © Columbia Pictures  

Dev Patel fekete öves karatés

A színész bevallása szerint gyerekkorában küzdősportokkal foglalkozott édesanyja kérésére, ugyanis csak nehezen tudta levezetni a benne tomboló energiákat. Később nemzetközi érmet nyert és professzionális atléta lett, mielőtt a filmipar felé kezdett volna kacsingatni.

Fotó: © raynerslanetkd  

Charlize Theron 26 különböző afrikai dialektust ismer

A színésznő Dél-Afrikában nőtt fel, így érthető módon beszéli az ottani nyelvet és nyelvjárásokat. Angolul karrierje kedvéért tanult meg, ám akcentusa a mai napig jól felismerhető.

Jackie Chant egyetlen biztosítótársaság sem látja szívesen

A színészről köztudott, hogy filmjei forgatása során gyakran szenved baleseteket – többek között eltörte már a medencéjét, a csípőjét, ujjait, lábait, nyakát, bokáját és bordáit –, így sehol sem látják szívesen, pláne biztosítást nem kötnek vele, de még a dublőreivel sem.

Fotó: © New Line Cinema  

Gwendoline Christie a legmagasabb színésznő Hollywoodban

A színésznő 14 éves kora óta nem nőtt, aminek minden bizonnyal örül, de még így sincs könnyű dolga, hiszen 191 cm-es magasságához bizony csak egy jó stylist talál megfelelő öltözéket. Érdekesség, hogy Gwen korábban professzionális tornász volt, de egy gerincsérülés miatt fel kellett adnia sportolói karrierjét.

Fotók: © depositphotos © depositphotos 

Kim Kardashian és Nicole Richie 12 éves koruk óta barátnők

Kim és Nicole gyakorlatilag együtt nőttek fel, és többek között ők képviselték a hollywoodi fiatalok elitjét. Kim édesapja, a néhai Robert Kardashian neves ügyvéd volt, Nicole-é pedig a méltán híres zenész, Lionel Richie.

Fotó. © instagram  

Emma Watson önarcképeket fest

A színésznő háza szokatlan érdekességekkel és festményekkel van tele, melyek őt magát ábrázolják.

Fotók: © Georges Biard © emmawatsonfan.net  

Sandra Bullock az egyetlen színésznő, aki egyszerre nyert Oscart és Arany Málnát

Sandra a 82. Oscar-gálán elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat A szív bajnokaiban nyújtott alakításáért, és még ugyanabban az évben a legrosszabb színésznőnek kiáltották ki az Ő a megoldás című vígjátékban játszott szerepe miatt.

Fotók: © depositphotos © wikimedia  

Eddie Murphynek kilenc gyereke van

A színésznek Nicole Mitchell-lel kötött első házasságából öt gyermeke született, Melanie BrowntólPaulette McNeelytőlTamara Hoodtól és Paige Butchertől pedig egy-egy.

Fotó: © instagram  

Ryan Gosling nevének különleges jelentése van

A jóképű színész neve írül azt jelenti, hogy királyi bébi liba.

Fotó: © New Line Cinema  

via Bright Side

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek