Starity

Camille Rowe-val randizik Harry Styles?

2017. augusztus 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dunkirkben színészként is bemutatkozott énekes a pletykák szerint újabb VS-angyalt hódított meg.

hirdetés

Tegnap hozta le a Metro, miszerint egy hónappal azután, hogy szakított Tess Warddal, Harry Styles újra becsajozott, választása pedig ezúttal Camille Rowe modellre esett. Amennyiben a pletykák igazak, úgy Cam a negyedik Victoria's Secret-modell, akit Harry az ujjai köré csavart Kendall JennerSara Sampaio és Nadine Leopold után.

Harry és Camille még a randizás kezdeti szakaszában tartanak. Harry nagyon óvja a nyilvánosságtól a kapcsolatait, így nem fog nagy felhajtást csapni. Ők ketten nagyon illenek egymáshoz és boldognak tűnnek

– nyilatkozta egy, az énekeshez közel álló barát a The Sunnak.

A pletykákat alátámasztani bizonyul egyébként Styles a Radio 1-nál való vendégeskedése is, melynek keretein belül egy monitort kapcsoltak a szívére és különböző képeket mutatva neki azt vizsgálták, mikor dobban meg a szíve. Többek között előkerült Chris Nolan, Zayn Malik és egy csizma képe is, és talán nem véletlen, hogy Nick Grimshaw műsorvezető Camille fotóját is Harry elé tette, ő azonban visszafogottan reagált:

Nem ismerem őt. Gyönyörű lány. Biztos vagyok benne, hogy csodálatos ember

– mondta, majd pár másodperccel később a fejét rázta, felnevetett és mielőtt a következő kérdésre válaszolt volna, közölte a játékot kieszelőkkel, hogy

Utállak titeket!

Vajon reakciója azt igazolja, hogy állításával szemben ismeri Camille-t és bosszantja, hogy kis híján kibukott a titka? Bármi is legyen az igazság, rajongói szeretnék már végre boldognak látni őt valakinek az oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek