Starity

Egy este Versailles-ban Vanessa Paradis-val

2010. október 22. 15:03   |   Szerző: chiaraa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 29-én kerül a boltokba a nyári akusztikus koncertturné versailles-i állomásán készített felvétel CD, DVD, blu-ray és egy különleges CD+DVD formátumban, extra ajándékokkal.

hirdetés
Egy este Versailles-ban Vanessa Paradis-val

Vanessa Paradis 2010-ben igencsak elfoglalt. Jelenleg is részt vesz Párizsban a Café de Flore kanadai–francia koprodukciós film forgatásain; idén mutatták be a hazai mozikban is a nagy sikerű L'arnacoeur (Szívrablók) című romantikus vígjátékot, amelyben Romain Duris mellett játszotta a főszerepet,   és a Chanel Rouge Coco és Coco Cocoon termékeit is az ő kampányfotóival népszerűsítik világszerte.

Mindezek mellett a franciák büszkesége egy csodálatos akusztikus koncertturnén is túl van, melyről természetesen felvétel is készült, és hamarosan, november végén piacra is dobják CD-n, DVD-n és blu-rayen. Az igazi fanatikusok nagy örömére egy kötelezően beszerzendő extra, kemény dobozos különkiadás is napvilágot lát CD+DVD formátumban, amelyhez tartozik még egy 32 oldalas kiskönyv, négy darab Karl Lagerfeld által készített 30×40 cm-es poszter Vanessáról és egy 48 oldalas Lagerfeld-portfolió is a fotózásról.

A több mint másfél órás kép- és hanganyagot Versailles-ban, két egymást követő, teltházas koncerten forgatták július 11 és 12-én a L'Opera Royal du Chateau-ban.

Valószínűleg Magyarországra jóval később, és csak CD formátumban kerül  a polcokra a kiadvány, de a különkiadás a www.vanessaparadis.fr oldalon már október 25-étől előrendelhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek