Starity

Matt Lanter apa lesz

2017. augusztus 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Timeless sztárja rövidesen szülővé válik, ugyanis felesége áldott állapotban van.

hirdetés

Matt Lanter felesége, Angela Lanter YouTuber a People-nek adott interjúja keretein belül tudatta a nagyvilággal, hogy áldott állapotban van. A szerelmesek már régóta készen álltak a családalapításra, ám Angela endometriózisa miatt sokáig az sem volt biztos, hogy lehet gyerekük természetes úton.

Sosem gondoltam volna, hogy az, hogy teherbe esek, ennyire felráz minket. Az, hogy sokkat kaptunk, nem fejezi ki eléggé, mit éreztünk, amikor a teszt pozitív eredményt mutatott

– lelkendezett a kismama, aki jelenleg a második trimeszterben jár.

Az első trimeszter kicsit kemény volt. Már azelőtt kínoztak a rosszullétek, hogy megtudtam volna, terhes vagyok. Minden tünet egy-egy emlékeztetőként szolgált azt a csodát illetően, amit Isten nekünk adott. Már a negyedik hónapban járok, pár napja pedig elkezdett mozogni a baba. Sosem felejtem el ezeket az első pillanatokat... amikor először hallottam a szívhangját, amikor először láttam az ultrahangon keresztül, és amikor először éreztem megmozdulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek