Starity

Könyvet jelentet meg a Lacuna Coil

2017. augusztus 04. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olasz metálzenekar jövőre ünnepli fennálásának 20. évfordulóját, melynek alkalmából számos érdekességgel készülnek.

hirdetés
Könyvet jelentet meg a Lacuna Coil
Fotó: Katja Kuhl

A Cristina Scabbia vezette olasz formáció számára a jövő év minden bizonnyal az ünneplés köré épül majd, ugyanis a zenekar jövőre lesz 20 éves. Korábban már elhintették, hogy néhány titkos projekt már készülőben van, azt azonban nem árulták el, hogy mivel is kapcsolatban. A formáció frontasszonya a minap megtörte a csendet, és a Blabbermouth-nak mesélt terveikről.

Elárulta többek között, hogy 2018 elején piacra dobnak egy könyvet, ami a Nothing Stands In Our Way elnevezést kapta, mely kötet felöleli a csapat húszéves munkásságát. Mindezeken felül tartalmazni fog még számos olyan felvételt, ami korábban soha nem lett bemutatva a közönségnek. 

Annyira izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek, milyen is volt az elmúlt húsz év az életemben! Ez egy fantasztikus utazás volt, sok minden történt, de szinte lehetetlen emlékezni minden eseményre! A rajongók többsége számos információt tud rólunk, de még ők sem tudhatnak mindent, hiszen vannak olyan dolgok amiket ezelőtt még soha nem mondtunk, vagy mutattunk be nyilvánosan. Most elérkezett az idő, hogy ezt megtegyük

– idézi a már fent is említett lap az énekesnő szavait.

Az együttes egyébként tavaly jelentett meg legutóbbi nagylemezét, Delirium címmel, Andrea Ferro énekes pedig az Impact Metal csatornának adott interjújában elmesélte, hogy a jövő évet a jubileumnak szentelik, új lemezt pedig legkésőbb 2019-ben készítenek majd.

A könyvet hirdető plakát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek