Starity

Kés alá feküdt Tarja Turunen

2017. augusztus 05. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás finn énekesnő ismét orvosi beavatkozásra szorult, ám ezúttal úgy tűnik, kicsit komolyabb a baj.

hirdetés

A Nightwish énekesnőjeként megismert Tarja néhány hónapja vészelt át egy hangszálgyulladást, melynek következtében orvosai utasítására fellépéseit is kénytelen volt lemondani a mielőbbi gyógyulás érdekében. A finn szépség azóta szerencsére felépült és már több fellépést is adott, a koncertek egyikén ráadásul egyik legjobb barátnője, a Within Temptation frontasszonya, Sharon den Adel is fellépett vele, mely előadás valósággal elvarázsolta a közönséget.

Az ex-Nightwish-énekesnő rajongói azonban ismét aggódni kezdtek kedvencükért, ugyanis a Finnország hangjának is megválasztott vokalista egy, az Instagramon közzétett kép útján közölte, hogy ismét szakember segítségére van szüksége – ezúttal a nózijával akadtak gondok.

Mától búcsúzzatok el a régi orromtól. Remélem, ha legközelebb láttok sokkal jobban fogok lélegezni, és énekelni is egyaránt. Kívánjatok szerencsét!

– fűzte az alább látható fotóhoz az énekesnő.

Az, hogy komoly-e a baj egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, de feltehetően Tarjának a levegővétel is egy igazi megpróbáltatás volt, így nem hiába kérte egy sebész beavatkozását.

Az énekesnő komoly panaszokkal fordult orvoshoz | Fotó: Instagram / Tarja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek