Starity

Előzetes Parov Stelar új albumáról

2010. október 22. 17:05   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres DJ nemrégen rakta fel Facebook-oldalára új albumának előzetes videóját. A november végén megjelenő minialbumának promójáról eddig csak elismerően írnak a kedves rajongók.

hirdetés
Előzetes Parov Stelar új albumáról

Parov Stelar (és bandája) nem lustálkodik. Nemrégen jelent meg legutóbbi minialbumuk The Phantom címmel – ami nagy sikereket ért el –, és máris egy csokor új számmal jelentkeznek. Reméljük, az új dalgyűjtemény is elnyeri majd a rajongók tetszését.

Az elektroswing-csapattól már megszokhattuk, hogy gyorsan értesítenek bennünket arról, hogy éppen min tevékenykednek. Ha te is naprakész szeretnél lenni a bandával kapcsolatban, megtekintheted a Facebook- és a Twitter-oldalukat is.

A videóban 3 számból hallhatunk ízelítőt, közöttük van klasszikus, „parovos” hangzású, akárcsak a That Swing (best of) albumon is szereplő Charleston Butterfly.

A hamarosan megjelenő EP-t The Paris Swingbox névre keresztelték, és az Etage Noir Recordings adja ki. A csapat természetesen most is maradt a megszokott, swinges stílusnál egy kis elektronikával megspékelve, ahogyan azt az album címe is igazolja. 

A videó itt tekinthető/hallgatható meg. Várjuk a véleményeket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek