Starity

Megint új pasija van Bella Thorne-nak

2017. augusztus 05. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőnek forr a vére – jóformán egy napot sem bír ki pasi nélkül, így megint beújított magának valakit.

hirdetés

Jelenleg Bella Thorne Hollywood elsőszámú skalpvadásza, hiszen az elmúlt hónapokban olyan ismert férfiakkal hozták őt hírbe, mint Gregg Sulkin, Tyler Posey, Charlie Puth és Scott Disick, mostanra azonban már mindannyiukat maga mögött hagyta, ugyanis Blackbear személyében új szerelem van az életében.

Már napok óta pletykáltak a tengerentúlon a két fiatal viszonyáról, de ahogy tévedett a sajtó Bella Scotthoz fűződő viszonyával kapcsolatban, úgy okosabbnak tartottuk kivárni a biztos jeleit annak, hogy valóban egymásra találtak. Immár kétségünk sincs afelől, hogy ők ketten egy párt alkotnak, hiszen a 26 éves előadó nemrég egy olyan felvételt osztott meg magukról az Instagramon, melyen éppen csókot váltanak.

Hogy pontosan mikor indult és mennyire komolynak ígérkezik a viszony, azt egyedül ők tudják, abban pedig csak bízhatunk, hogy Bella ezúttal megtalálja a boldogságot és felhagy jelenlegi életmódjával, mely feslett nő képét vetíti rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek