Starity

Colin Farrell is szakított

2010. október 22. 18:06   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ír rosszfiúként elhíresült színész nem sokáig bírta. Majdnem két év után szakított lengyel származású kedvesével, Alicja Bachledával.

hirdetés
Colin Farrell is szakított

Colin Farrell és Alicja Bachleda 2008-ban ismerkedtek meg az Onedin forgatásán. Hamar felizzott körülöttük a szerelem, és bár a stábon belül titkos románcról beszéltek, titkolták kapcsolatukat.

A nagyvilág csak akkor értesült románcukról, amikor kiderült, hogy Alicja gyermeket vár Colintól. A kis Henry Tadeusz 2009. október 7-én látta meg a napvilágot.

A kisfiút a mai napig óvják a nyilvánosság elől, Colin pedig a magánélet is féltve őrzi, azonban a szakítás híre szinte pillanatok bejárta a  világsajtót.

Colint egyáltalán nem viselte meg a szakítás. New Yorkban a szétválás után nem sokkal együtt látták Agyness Deyn szupermodellel. „Nem úgy viselkedett, mint egy megállapodott férfi. Sokat ivott, szórakozott” – mesélte egy New York-i illető, aki látta bulizni a sztárt.

„Valószínűleg Farrell nem tetszett Alicja szüleinek, és az általuk elvárt konvencióiknak nem felelt meg; ez okozhatta a szakítást” – állítja egy magát megnevezni nem kívánó „jó barát”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek