Starity

Új szereplőkkel bővül a 13 okom volt stábja

2017. augusztus 09. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Variety szerint hét újabb színész csatlakozott a Netflix sikersorozatának már meglévő szereplőgárdájához.

hirdetés

Fotó: Netflix

Anne WintersBryce CassChelsea AldenAllison MillerSamantha LoganKelli O'Hara, és Ben Lawson személyében új arcokat láthatunk majd a 13 okom volt jövőre képernyőre kerülő folytatásában.

Winters Chloe-t, a Liberty Gimnázium szurkolólány csapatának vezetőjét alakítja majd; Cass az egykor bajnok volt, mostanra lerobbant sportolót, Cyrust kelti életre; Alden Mackenzie lesz, Cyrus testvére; Logan pedig a kisebbfajta hírnévnek örvendő Nina bőrébe bújik. Ami O'Harát illeti, ő Jackie-ként a bántalmazottak mellé áll szószólóként, hogy képviselje érdekeiket; Miller Sonya lesz; Lawson pedig Rick, a középiskola baseball edzője.

A második évad még több betekintést enged az eseményekbe – azokéba, amiket ismerni vélünk, és megtudjuk, hogy azok sokkal bonyolultabbak, mint hittük, és Hannah [Katherine Langford] is sokkal összetettebb, mint amilyennek gondoltuk őt. Ugyanakkor az, amit Hannah maga után hagyott, csak a kezdet. A gyógyulás folyamata épp csak beindult. Clay [Dylan Minnette] és Olivia Baker [Kate Walsh] azok, akik a leghosszabb gyógyulási folyamat elé néznek, és a sorozat első évadának végén alig hogy elkezdtek begyógyulni a sebeik. A második évad a gyógyulásról szól, a továbblépésről, mert amikor ilyen és hasonló dolgok történnek, az emberek azt mondják, lépj tovább, de hogy is lehet magunk mögött hagyni ilyesmit?

– nyilatkozta nemrég a második évad kapcsán Brian Yorkey kreátor.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek