Starity

Az Univisión saját alkotással próbálkozik

2010. október 22. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Univisiónnak hamarosan lejár a szerződése a Televisával, így új ötlettel próbálkoznak.

hirdetés
Az Univisión saját alkotással próbálkozik

Az Univisión tévétársaság első saját készítésű telenovellája megszületésének apropója az, hogy pár év múlva megszűnik a vállalatnak a mexikói Televisa társasággal kötött szerződése, ezáltal pedig az utóbbi alkotásai nem kerülnek automatikusan az Egyesült Államok vezető spanyol nyelvű televíziójához.

Az első saját gyártású telenovella novemberben mutatkozik be az Univisiónon Eva Luna címen. A cég abban bízik, hogy saját telenovellái akár nemzetközi porondon is kelendő exportcikekké válhatnak.

A sorozat népszerűsége majd eldönti, mennyire volt sikeres az ötlet. A történet eléggé egyszerű: A hősnő felrúgja az életét, hogy bosszút álljon apja halálán; elhitetik vele, hogy a gyilkos az a férfi, akibe szerelmes.

A szereposztás, úgy látszik, parádésra sikerült, hiszen többek között Blanca Soto tűnik fel benne, aki szépségkirálynő volt, párja Guy Ecker lesz. A főgonoszok Vanessa Villela és Julián Gil, az idősebb generáció sztárja pedig Lupita Ferrer.

„A sors misztikus meglepetéseket tartogat számodra. Olykor az arcod előtt ágazik ketté az út. Egy tragédia fog vezetni, hogy találkozz életed férfijával. Ez egyben lesz áldás... és átok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek