Starity

Új barátnője van Tyler Posey-nak

2017. augusztus 10. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolf sztárja maga tudatta, hogy van valakije, akit egy új munka során ismert meg.

hirdetés

Bella Thorne immár hivatalosan is a múlté! Tyler Posey ismét lekerült a „randipiacról”, és az E! Online-nak adott interjújában mesélt az életében lévő különleges hölgyről, aki elrabolta a szívét.

Még friss a kapcsolat. Nagyon friss. Nem titok vagy ilyesmi, csak nagyon új még, de boldog vagyok

– nyilatkozta Tyler, majd beismerte, hogy kedvesét egy új projekt során ismerte meg.

Nagyra tartom őt. Úgy gondolom, hihetetlenül tehetséges és nagyon jó ember. Nagyban inspirál engem, néha megijeszt, amihez nem vagyok hozzászokva. Ideges vagyok most is, hogy beszélek róla. Ő gyönyörű és nagyon klassz csaj, sok közös érdeklődési körünk van, és még hosszan sorolhatnám.

Egyesek szerint az említett hölgy nem más, mint Sophia Taylor Ali, akivel Posey az utóbbi időben sok időt töltött együtt, ráadásul ezekről az alkalmakról a közösségi oldalakon is beszámolt. A baráti összejövetelek egyikén, melyen a barna szépség nem jelent meg, Tyler pirossal egy lány alakot rajolt, és megjelölte rajta Sophiát, ami szintén azt igazolja, hogy hiányzik neki a lány, ha nincs vele.

Hogy valóban Sophia-e a kivételes új szerelem, azt csak ők tudják, de egy biztos: Tylerre már nagyon ráfért, hogy boldog legyen, hiszen az utóbbi években nem igazán volt szerencséje magánéleti szempontból.

Sophia fotóját is lájkolta I Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek