Starity

A világ legszexisebb topmodelljei

2010. október 22. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Models.com idén is összegyűjtötte a világ 20 legszexisebb topmodelljét egy csokorba. Íme!

hirdetés
A világ legszexisebb topmodelljei

A világ legszexisebb topmodelljei:

20.) Tori Praver
19.) Karolina Kurkova
18.) Irina Sheik
17.) Emily DiDonato
16.) Emanuela de Paula
15.) Behati Prinsloo
14.) Hilary Rhoda
13.) Anne Vyalitsyna
12.) Edita Vilkeviciute
11.) Ana Beatriz Barros

10.) Lara Stone
9.) Rosie Huntington-Whiteley

A 23 éves brit modell Jason Statham barátnője. A Victoria’s Secrettel kezdődött a karrierje, ám legközelebb a Transformers 3-ban láthatjuk, átvéve Megan Fox szerepét.

8.) Bar Refaeli

25 éves izraeli modell, Leonardo DiCaprio jegyese. Már 8 hónapos korától kezdve reklámokban szerepel. A modellnek jótékonykodásra is marad ideje: a Project Sunshine és az Avada szervezetek képviselője.

7.) Brooklyn Decker

A 23 éves amerikai szépség, aki a Sports Illustrated fürdőruha mellékletében tűnt fel először. Az Esquire magazin 2010 legszexisebb nőjévé választotta. A teniszjátékos Andy Roddick felesége.

6.) Isabeli Fontana

A 29 éves brazil modell már 3 gyermek édesanyja. 13 éves korában Milánóba költözött modellkedni, azóta karrierje töretlenül ível felfelé. Évente több mint 3 millió dollárt keres.

5.) Alessandra Ambrosio

A 29 éves brazil szépség, kimondhatatlan számú magazinban szerepelt már Tyra Banks szerint ő a „jövő nagy modellje”. Több mozifilmben és sorozatban is feltűnt már.

4.) Miranda Kerr

(A 27 éves ausztrál szépség színész barátjával, Orlando Bloommal várják első gyermeküket. 2006-ban debütált a Victoria’s Secret show-n, átvéve Gisele Bündchen helyét a márkánál.

3.) Gisele Bündchen

A 30 éves brazil modell a világ legjobban kereső topmodellje, már 4 éve. Olyan márkákat relámozott, mint a Louis Vuitton, a Versace vagy a Gucci.

2.) Doutzen Kroes

A 25 éves holland szépség jelenleg áldott állapotban van. A L’Oreal, az Escada, a Valentino, a Dolce & Gabbana, valamint a Gucci arca.

1.) Adriana Lima

29 éves brazil modell, nemrég adott életet első gyermekének. 13 éves korától modellkedik.Rengeteg újság tette őt címlapjára(pl. Vogue, V, i-D, Elle, Marie Clarie stb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek