Starity

Újraegyesülnek a Jersey Shore szereplői

2017. augusztus 15. 07:07   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány évvel az utolsó epizód után a valóságshow-szereplők ismét összejöttek, hogy immár megállapodott, komoly felnőttekként bizonyítsák ugyanolyan partiállatok-e, mint egykoron.

hirdetés

Az eredeti Jersey Shoret 2009. decemberétől 2012. decemberéig sugározta az MTV, Nicole "Snooki" Polizzi, Paul "Pauly D" DelVecchio, Jennifer "JWOWW" Farley, Samantha "Sammi Sweetheart" Giancola, Vinny Guadagnino, Mike "The Situation" Sorrentino, Ronnie Ortiz-Magro és Angelina Pivarnick szereplésével. Angelina a második évad után elhagyta a showt, helyette Deena Nicole Cortese csatlakozott a csapathoz a harmadik évadban.

A reunion epizódok nagy részét a Jenkinson's Pavilion Étteremben forgatták a Point Pleasant Beachen, New Jerseyben.

A szereplők júliusban találkoztak, hogy a Burger King kedvéért részt vegyenek egy közel hat perces reklámfilmben a New Jersey-beli Barnegat Village Squareen található gyorsétteremben, melyben a Burger  King chicken parm szendvicset népszerűsítették.

Mint az nyilván sokaknak feltűnt, a reklámból hiányzik Ronnie Magro. Júliusban egy forgatás miatt nem tudott részt venni a reklámfilm rögzítésén, és sajnos a néhány részes új showban sem fog tudni szerepelni, a "Where Are They Now" című film forgatásai miatt. 

A Jersey Shore szereplők újraegyesítése közel sem ment zökkenőmentesen, ugyanis az eredeti helyszínen való forgatás iránti kérelmet elutasították, mondta Christopher Vaz városi ügyintéző. A producerek a Langosta Lounge étteremben is szerettek volna forgatni ám ezt a kérés is negatív választ kapott.  Amíg az eredeti show téma volt az emberek közt, néhányan azt mondták a műsor nem ábrázolja valóságosan a várost és lakóit, míg mások azt állították a szereplők többsége nem is Jerseyből, hanem New Yorkból származik. Nicole New  Egyptből, míg Sammi Hazletből, így több mérfölre lakva a showban bemutatott helytől. 

A rajongók mindettől függetlenül izgatottak az új műsor miatt, akár csak a szereplők, hisz már biztos, hogy visszatérnek a guidók és guidák. Nicole Polizzi, ismertebb nevén Snooki a Twitteren írt az újraegyesülésről

Örökké imádom a szobatársamat!

- csiripelte Snooki.

Több forrás is megerősítette, hogy Jenni, Nicole és a többiek a múlt hónapban a New Jersey sétányon élvezték a találkozás estéjét.

Néhány órán át itt voltak, vacsoráztak és a játszótéren játszottak.

- mondta Toby Wolf, a Point Pleasant Beachi  Jenkinson’s Boardwalk igazgatója. A csapat szintén megfordult a Jenkinson’s Pavilion étteremben is.

A Jersey Shore gyártója, a Bright Road Productions engedélyt kért továbbá az Asbury Parkban található parton való filmezésre 'Roadtrip Reunion' név alatt.

Kifizették a díjakat és minden rendben zajlott.

- mondta a Park polgármestere, John Moor az APP-nek.

Míg tartott a forgatás, a szereplők több képet is megosztottak közösségi oldalukon. Íme egy!

Mindig is nyitottak voltunk egy újraegyesülésre.

– mondta Jenni Farley az InTouchnak.

Úgy gondolom szórakoztató lenne, ha másokat is bevonnánk, ha a rajongóink látnák a köztünk lévő dinamikát és hogy ki milyen messzire jutott.

Ha te is kíváncsi vagy milyenek az olasz amerikai fiatalok 5 év után, ne hagyd ki augusztus 20-án induló minisorozatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek