Starity

Beszélgess Patai Annával!

2010. október 22. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Patai Anna, a kislány, akit a Megasztár 5-ből ismerünk, most adott egy esélyt rajongóinak, mégpedig azt, hogy bármikor írhatnak neki egy e-mail üzenetet, vagy akár MSN-ezhetnek is vele.

hirdetés
Beszélgess Patai Annával!

Patai Anna még csak 11 éves, a zsűri szerint mégis volt annyi esélye, hogy bekerülhessen a döntőbe, ami egy ilyen fiatal kislánynak hatalmas lehetőség.

A lány nagy rajongói táborral büszkélkedhet. Amikor az Aktívban adott egy kis interjút, ezeket mondta: „Nagyon jó érzés, hogy már vannak rajongóim. MyVIP-en és IWIW-en eddig több százan bejelöltek, alig győzöm az embereket visszajelölni, de akit tudok, azt visszaigazolom.”

Most a Megasztár 5 legfiatalabb tagja adott egy nagy lehetőséget a csodálóinak, ugyanis a MyVIP-re kiírta e-mail és MSN-címét is, amelyet ismeretlenül is meg lehet tekinteni.

A kislány mindezt azért tette, mivel ő tudja, hogy milyen érzés, ha nem beszélhetsz csodált sztároddal (ő ilyenkor főként Miley Cyrusra gondol).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek