Starity

Klippremier: The Relentless – Let Him Burn

2017. augusztus 16. 16:04   |   Szerző: Rêveur

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Summerian Records által tegnap került kiadatásra a dalhoz készített videó is, amelyet már több, mint 25 ezren tekintettek meg.

hirdetés

Egy fiatal, félig amerikai, félig angliai rockbanda tagjai otthagyják az egyetemet és Sunset Stripbe mennek, hogy valóra váltsák az álmaikat. Egy lakókocsiban élnek, szenvedélyük és tehetségük meghaladja a túléléshez szükséges eszközöket. Egy rejtélyes idegen látja a valódi potenciájukat és a gyengeségük terén érzelmileg manipulálja őket. A Faustin egyezség közepétől fogva a zenéjük befolyásolja a társadalmat, de vajon vissza tudják fordítani a sorsukat, mielőtt még túl késő lenne?

Szereplők: Andy Black, John Bradley (Game Of Thrones), Mark Boone Jr (Sons Of Anarchy), BooBoo Stewart (Twilight, X-Men: Days Of Future Past), Malcolm McDowell (A Clockwork Orange, Entourage Halloween), Ben Bruce (Asking Alexandria), Bill Goldberg (WWE), Bill Duke (Predator), Denise Richards (Wild Things, Starship Troopers), Olivia Culpo Jesse Sullivan, Drake Bell, Larry King, Sebastian Gregory, Acacia Brinley és még sokan mások.

Érdekesség, hogy mivel Andyt a lemezkiadója nem engedte énekelni a filmben, ezért helyette a Palaye Royal-ból ismert Remington Leiht énekel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek