Starity

Véget ért a Shadowhunters második évada – spoiler!

2017. augusztus 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap került képernyőre az árnyvadászok történetének második évados fináléja, amely ugyan lezárta az évadot, sok kérdést és nyitott kapukat hagyott a harmadik szezonhoz.

hirdetés

A cikk spoilert tartalmaz! Csak akkor olvasd el, ha már láttad a finálét, vagy nem bánod, ha előre megtudsz információkat!

Mindent láthattunk a huszadik részben - Valentine, a tündérkirálynővel való szövetsége ellenére elbukott, ráadásul saját lánya, Clary ölte meg, aki ennek tetejében Jace-t is visszakérte a halálból az angyaltól.

Emellett, láthattuk, ahogy Simon visszatér a királynő udvarába - hogy miért, azt majd pontosan csak az új évadban tudhatjuk meg, de nyitván a leleményes rajongóknak van egy-két tippje, hiszen a királynő nagyon akarta a napjárót az udvarába, végül még Maiát is elrabolta miatta.

Apropó, ha már Maia. Az eddigi részekben nagyon közel kerültek egymáshoz Simonnal, mindez a családi vacsoránál kezdődött. Végül randevúzgatni kezdtek, a fináléban pedig csókot is váltottak. Kíváncsian várjuk mit hoz számukra az új évad, ahogyan Clace-nek (Jace és Clary) is, hiszen egyértelmű volt, hogy újra összehozza őket a sors, ők egymásnak lettek teremtve. Emellett az új részben a Malec shipperek is örülhettek, ugyanis Magnus és Alec végre megbeszélték a dolgokat.

Ráadásul, ha valaki jól figyelt, láthatta, hogy Jonathan életben van, annak ellenére hogy az árnyvadászaink leszúrták, majd a folyóba esett. Viszont nem csak ő él, hanem az édesanyja is, aki a harmadik évad főgonosza lesz.

- A neve Lilith.

- osztotta meg Todd Slavkin showrunner a TVLine-nak, majd eképp folytatta:

A vére átfolyik Jonathan Morgensternbe. Az ő vérét használta Valentine, mikor kísérletezett a szegény fiatal Jonathan-en.

Azt is megerősítette, hogy:

Ő lesz a főgonosz a harmadik évadban. Mikor létrehoztuk a bejáratát, megfertőződtünk. Milyen csodálatos bevonulás a világba, ahol a barlangok a szellemekkel egybeolvadnak. Nagyon izgulunk ezért. 

Emellett, az új évad Clary számára is jelentős lesz:

Éreztük, hogy ebben a küzdelemben (Valentinenal szemben) a vadsága és a könyörtelensége, hogy megölje őt, nagy előrelépést jelentett a karakterrel. Clary ezután sohasem lehet ugyanaz. Mindkét szülője meghalt, ráadásul apját ő maga ölte meg. Nem tér vissza kis 18 évesként a művészeti iskolába, ő inkább árnyvadász lesz, jobban, mint valaha. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek