Starity

Sofia Carson: „Nem volt szükségem kaszkadőrre"

2017. augusztus 17. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Készülj fel, mert az Utódok 2-től garantáltan leesik az állad! Az Evie-t alakító Sofia Carson válaszolt az összes kérdésünkre a régóta várt filmmel kapcsolatban – mesélt többek között a táncos és a romantikus jelenetekről is.

hirdetés
Sofia Carson: „Nem volt szükségem kaszkadőrre"

Szia Sofia! Mit tudsz nekünk elmondani az új filmedről, az Utódok 2-ről?

Nagyon izgatott vagyok! A rajongókat a vagány táncjeleneteken és a fantasztikus zenéken kívül egy szép történettel is megörvendeztetjük.

Miről szól ez a történet?

Főként a barátságról, és arról, hogy milyen fontos, hogy légy önmagad és higgy magadban, hisz az egyediségedtől vagy szép. Ezt a nagyszerű üzenetet közvetíti a film.

Sok kalandot és akciót láthatunk?

Meg kellett tanulnom vívni a film kedvéért, szóval határozottan sok kalandra számíthattok! Körülbelül 2 hónapig edzettem, és minden harcolós jelenetet én magam csináltam meg.

Mi történt a karaktereddel, mióta utoljára láttuk?

Rengeteg dolog! Amikor az első filmben találkoztunk vele, akkor eléggé meghatározta őt az anyjával (a Gonosz Boszorkával) való kapcsolata. Meg volt róla győződve, hogy az a lényeg, amit a tükörben lát. Az új részben megvalósítja az álmait, túllép a múlton, és már tudja, hogy a belső szépség az, ami igazán számít. Imádom őt játszani!

Mik foglalkoztatják még ezen kívül, amikor újra találkozunk vele?

Az Utódok 2-ben azt láthatjuk, hogy Evie igyekszik gyorsan elfelejteni azt a lányt, aki az Elveszettek Szigetén volt. Megfeledkezik arról, ki is ő valójában, és honnan jött, de aztán rájön, hogy nem hagyhatja csak úgy maga mögött a régi énjét, hiszen pont attól szép és egyedi. Ezen kívül egy nemes küldetést is talál magának.

Sofia Carson | Fotó: Disney Channel

Nemes küldetés? Mesélj még erről…

Evie ráébred, hogy szerencsés, hogy kapott egy második esélyt, és elhagyhatta az Elveszettek Szigetét. Ugyanakkor a szigeten maradt kölyköknek nem adatott meg ez a lehetőség. Ez lesz hát a missziója: felkerekedni, és adni egy második esélyt nekik.

A szerelem is rátalál a karakteredre a folytatásban?

Evie nagyon boldog Doug társaságában (Kuka fia, akit Zachary Gibson alakít): járnak, és nagyon szuper a kapcsolatuk. Evie egy független nő, és Doug mindenben támogatja. Olyannak szereti, amilyen.

Lesz csókjelenet is?

Hmm… vajon lesz? Talán egy arcrapuszi?

Kínos csókjelenetet forgatni?

Egyáltalán nem. Zach és én jó barátok vagyunk, úgyhogy semmi gond nem volt ezzel.

Melyik volt a leglátványosabb forgatási helyszín?

A kalózhajó nagyon menő, megépítettek egy igazi hajót. Nem hittem a szemeimnek, amikor először megláttam. Besétáltunk egy hatalmas raktárépületbe, és ott állt az az óriási építmény. Mellette volt az Elveszettek Szigete, és Uma (Ursula lánya, akit China Anne McClain alakít) rejtekhelye. Itt lóg együtt Uma a kalózokkal. Egy életnagyságú tengerjáró hajót is építettek a zárójelenethez, az is ott volt a kalózhajó mellett, és lélegzetelállító látványt nyújtottak.

Melyik a legmenőbb táncjelenet a filmben?

Rengeteg szuper táncos-zenés jelenet van, a vége például nagyon látványos, mert vízben táncoltunk. Nagy élmény volt. A csodás sétahajón voltunk, mindenki gyönyörű estélyit viselt. Egy teljes héten keresztül forgattuk, és varázslatos lett a végeredmény.

A nyitójelenetről is tudsz mesélni valamit?

Az eléggé becsapós, azt hihetnétek, hogy elárasztottuk Auradont gonoszsággal, de valójában teljesen másról van szó. Ez egy fényes és színes jelenet, alig várom, hogy Ti is láthassátok!

Az Utódok 2. premierje szeptember 9-én 12:30-kor lesz a Disney Csatornán. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek